Новини

 

 

06.12.2013 Репортаж по БНТ по случай деня на банкера

 

11.04.2012 Радост за децата от ОУ „Христо Ботев” в село Бисер

 

В навечерието на светлия християнски празник Великден  учениците от 10 клас инициираха идеята да доставим радост на децата от ОУ „Христо Ботев” в село Бисер”, преживели такова тежко изпитание. Акцията беше подкрепена от всички ученици и от преподавателския екип на ЧПГ „Банкер”.  С дарените средства бяха купени 3 кашона шоколадови  яйца. В куриерската пратка до директора на училището, освен шоколадовите яйца, бяха изпратени и декоративни яйца, изработени от децата в подготвителната група на 139 ОУ „З. Круша” с преподавател г-жа Дора Стоименова.

С пожелания за весели празници и щастлива ваканция на учениците от ОУ „Хр. Ботев” – село Бисер!

29.10.2010

 

 

На 28 септември 2010 год. Никол Ганчева от 8 клас беше избрана за „кмет за един ден” на р-н „Лозенец” в рамките на проект „Изграждане на устойчив модел на взаимодействие между местната власт, полицията и гражданското общество за осигуряване на обществен ред и сигурност на територията на столичен район „Лозенец”.

 

На 07 октомври 2010 г. „кметицата” Никол Ганчева седна на стола на кмета г-н Прошко Прошков и след изпълнение на текущите ангажименти заедно с него посети редовното заседание на СОС и  беше представена на    общинските съветници лично от г-н Прошко Прошков.

 

На 18 октомври 2010 г. Николай Борисов от 10 клас участва със своите авторски стихове – „Прощавай” и „Loneliness can be a horrible thing  в арт-хепънинга в рамките на проекта „МИКЦ Лозенец – Създай себе си”, организиран от  Фондация „Толеранс” и р-н „Лозенец”.

16.05.2010 Бойко Кръстанов Випуск`2006

 

       

        След сериала „Забранена любов” с участието на Пламен Димов в ролята на Филип, ЧПГ „Банкер” отново завладя малкия екран. Бойко Кръстанов от випуск` 2006 е изпълнителят на една от главните роли в сериала „Стъклен дом” – тинеийджъра Дани.

         Гордеем се с теб, Бойче!

 

21.01.2010

 

                            

 

На 21 януари 2010 г. ст.н.с. д-р Николина Ненова – основател и директор на ЧПГ „Банкер“ беше наградена с почетен плакет на Регионалния инспекторат по образованието, София-град за заслуги към образованието на гр.София – „за активната компетентна, задълбочена и целенасочена работа по международни проекти, за демонстрация и успешно прилагане на добри европейски практики в областта на образованието“.

 

     12»